Kick-Off 2022

Het studiejaar 2022 is gestart, en hoe… ✨!

31 nieuwe studentes zijn dit jaar gestart en iedere studente heeft een persoonlijke coach. In totaal studeren er nu 52 meiden via Stichting Anne-Bo en hetzelfde aantal coaches hebben zich voor 4 jaar (of langer indien nodig) aan ‘hun meisje’ gecommitteerd.

De kick-off 2022 was dit jaar op de Droogbak in Amsterdam waar wij te gast waren bij het internationale advocatenkantoor Clifford Chance Het was een geweldige ochtend met aansluitend een heerlijke en gezellige lunch.

Het programma bestond o.a. uit een spel voor de studentes en hun coaches, gebaseerd op de insights kleuren: interactief en leerzaam. Ook dit jaar weer onder de bezielende leiding van Monique van Aalst van Thomas.co.

Daarna hadden wij twee fantastische sprekers, Khadija Amina, en Saskia, zij is één van onze eerste studentes. Beiden vertelden een inspirerend verhaal, de speech van Saskia raakte vele luisteraars recht in het hart.

De speech van Saskia is hier terug te zien.  
Een impressie van de Kick-off klik hier

Professioneel fotograaf Edo Landwehr – Documentary Photographer heeft van alle meiden een portret geschoten, zodat zij een mooie foto hebben voor bijvoorbeeld hun LinkedIn profiel, dit was een groot succes! Tijdens de lunch was er voldoende ruimte voor coaches en studentes om met elkaar en met anderen te kletsen. Tot slot gingen alle meiden met een goed gevulde goodiebag naar huis.

En nu van start, wij wensen alle 52 meiden heel veel succes!